fbpx

Residential centres

Grosvenor hall in Kent

Grosvenor Hall is een groot activiteitencentrum met catering en uitstekende faciliteiten. Het centrum is erg centraal gelegen en makkelijk bereikbaar; vanuit Dover of Folkestone is het nog geen uur rijden met de bus. Het centrum is ideaal gelegen voor excursies naar Canterbury en Londen.

Dit residential centre is ideaal voor grote (en kleinere) groepen. Jongeren slapen in slaapzalen met twee eenpersoonsbedden of meerdere bedden of in lodges en luxe tenten (alleen in de lente en zomer)
Er zijn gescheiden badkamer- en douchefaciliteiten voor mannen en vrouwen. Lakens, dekbedden en kussens zijn aanwezig voor alle gasten en er zijn luxe leraren-/groepsleiderkamers in de buurt. Het centrum is erg groot en ontvangt vaak meerdere groepen tegelijk (waaronder veel Britse scholen); leuk voor de leerlingen om contacten te leggen met Britse leeftijdgenoten.

Grosvenor Hall is een unieke combinatie van historische gebouwen, moderne, speciaal gebouwde faciliteiten en een ultramodern activiteitenpark dat dit centrum tot een verborgen juweeltje in Kent maakt en tot één van de beste faciliteiten in zijn soort in Europa. De activiteiten zijn naar eigen wens af te nemen en zijn erg veelzijdig: van sport en spel, abseilen en boogschieten tot cricket, drama of debat workshops. Grosvenor Hall heeft ook een sporthal van 800 m² die geschikt is voor een breed scala aan binnenactiviteiten.

Activiteiten (niet compleet):

  • Bushcraft
  • Verschillende sporten en spelen (rugby, voetbal, netbal etc.)
  • Abseilen/zipwire
  • Cricket workshop
  • Theatre workshop
  • Performance workshops (circus, drummen etc.)
  • Avondactiviteiten zoals een quiz of disco

 

 

 

Wifi beschikbaar
Faciliteiten voor gehandicapten
Catering aanwezig
Excursies naar Londen & Canterbury
Veel activiteiten on-site
Cool Britannia is lid / partner van:
© Copyright 2024  Cool Britannia
stardinnerbuswheelchaircrossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram