fbpx

Accommodatie

Hostels

We werken samen met hostels/jeugdherbergen in alle grote en veel kleinere steden verspreid over het Verenigd Koninkrijk. Hostels zijn centraal gelege en ideaal als u de bus laat staan en bijvoorbeeld een Eurostar+Underground schoolreis doet. U stapt op in Amsterdam, Rotterdam of Brussel en gaat met de hogesnelheidstrein naar Londen; binnen Londen reist u goedkoop en snel met de metro en bus.

 Leerlingen verblijven meestal in vier- of zespersoons kamers. Voor de docenten zijn er aparte kamers beschikbaar. Ontbijt is inbegrepen, maar lunch en/of avondeten kunt u makkelijk bijboeken.
Op de afbeeldingen ziet u een impressie van hostels in Canterbury en Brighton.

Hostel Canterbury YHA
YHA Brighton receprion and bar
Hostel reception of YHA Brighton
Leerlingen leren de taal en cultuur in gastgezinnen

Gastgezinnen

We hebben gastgezinnen over geheel Engeland, Wales en Schotland. Homestays bieden, na een drukke dag op pad, een huiselijke sfeer en een plek waar de leerlingen tegelijkertijd hun Engels kunnen oefenen.

Alle gastgezinnen zijn geaccrediteerd en leerlingen hebben hun eigen kamer. Meestal verblijven twee leerlingen per gastgezin, maar dit kunnen er desgevraagd ook drie of vier zijn. Ontbijt is standaard inbegrepen, maar avondeten en lunch kunnen eventueel ook verzorgd worden. Mocht een leerling vegetarisch zijn of een voedselallergie hebben, dan kunnen we hier ook rekening mee houden.

De huizen zijn gelegen in rustige wijken niet te ver van het centrum. In Londen kunnen we er desgevraagd voor zorgen dat u dichtbij een metrostation zit.

En de docenten?

De leerlingen verblijven in gastgezinnen, maar mochten de docenten en begeleiders liever in een  hotel of Bed & Breakfast verblijven, dan is dit altijd mogelijk.

Het verblijf komt natuurlijk met een ontbijt en het hotel of B&B is altijd centraal gelegen, vlakbij de afgesproken verzamelplaats.

Mocht u speciale wensen hebben, dan kunnen wij hier natuurlijk altijd rekening mee houden.

front door England

Groepsaccommodatie

Wilt u een schoolreis met een educatief tintje? Cool Britannia verzorgt schoolreizen waar het groepsproces, en 'immersive learning' centraal staan.

Tijdens de standaard schoolreis zijn veel leerlingen vaak wat verlegen om de taal te gebruiken. Hier verblijven de leerlingen op een prachtige locatie en kunnen onder begeleiding van native speakers uitdagende opdrachten uitvoeren. De nadruk ligt op communiceren, maar dit type schoolreizen zijn tevens ideaal voor vakoverstijgende opdrachten.

Waarom niet een themareis over de industriële revolutie in samenwerking met geschiedenis, of fossielen zoeken aan de Jurassic Coast met de sectie aardrijkskunde?

Natuurlijk blijft er altijd genoeg tijd over voor ontspanning en een excursie.

Hostel in York
Hostel Canterbury YHA bedroom
Vakoversteigende schoolreis Engeland (biologie en Engels)
Gorge scrambling
Wye Valley school trip
Cool Britannia is lid / partner van:
© Copyright 2024  Cool Britannia
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram