fbpx

Veelgestelde vragen

Hier vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over schoolreizen en groepsreizen naar Engeland en de rest van het Verenigd Koninkrijk. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via info@cool-britannia.com. U kunt ook bellen, of de vraag stellen via Whatsapp of Facebook.

Algemene vragen

Organiseert Cool Britannia alleen schoolreizen?

Nee, wij organiseren ook groepsreizen en individuele reizen. Zo organiseren wij bijvoorbreeld museumreizen of uitjes naar verschillende festivals en sportwedstrijden. Interesse? Neem dan contact met ons op.

Kan ik Cool Britannia tijdens mijn reis ook buiten kantooruren bereiken?

Ja. Cool Britannia is voor groepen die onderweg zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Wie zijn Cool Britannia?

Wij zijn een reisbureau dat is gespecialiseerd in groepsreizen op maat naar het Verenigd Koninkrijk (zoals onze naam al zegt vinden wij het Verenigd Koninkrijk cool). Onze werknemers hebben jarenlange ervaring in het onderwijs als docenten Engels of de reiswereld. Door deze combinatie weten wij als geen ander wat er bij een geslaagde schoolreis komt kijken. Door onze vele contacten kunnen wij scherpe prijzen bieden en uw reis precies op maat maken. Op basis van uw wensen en budget stellen wij de perfecte reis voor u samen.

Over de offerte

Doet Cool Britannia aan prijsmatching?

Jazeker, het lukt ons (bijna) altijd om u een betere prijs te bieden voor een zelfde (of betere) reis. Neem vrijblijvend contact met ons op en we gaan voor u aan de slag.

Vanaf hoeveel personen kan ik boeken?

Wij hebben geen minimale groepsgrootte, dus u kunt ook een individuele reis boeken. Voor individuele reizen waar de totale reissom minder is dan €1.000, rekenen wij wel een minimum van €150 aan boekingskosten.

Moet ik betalen voor een offerte?

Nee. Naar aanleiding van uw aanvraag maken wij, geheel vrijblijvend en kosteloos, een offerte op maat.

Over uw boeking

Wanneer moet ik de reis betalen?

Zodra u boekt doet u een aanbetaling. Het restantbedrag kunt u uiterlijk 6 weken voor vertrek overmaken.

Over Brexit

Wat zijn de gevolgen van Brexit voor mijn reis?

Sinds 1 februari 2020 is het Verenigd Koninkrijk geen onderdeel meer van de EU. U als reiziger merkt hier niet veel van buiten soms wat langere wachttijden bij veerboten of de Eurotunnel (LeShuttle).Zorg wel dat u een paspoort heeft (ID kaarten zijn geen geldig reisdocument meer als u naar de UK wilt).

Privacy & algemene voorwaarden

Hoe worden mijn persoonlijke gegevens door Cool Britannia gebruikt?

Wij delen persoonlijke gegevens van u en de deelnemers nooit met derden, tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de door uw geboekte groepsreis. Alle informatie aangaande persoonlijke gegevens wordt in overeenstemming met de Europese wetgeving en Nederlandse richtlijnen verwerkt (GDPR). Cool Britannia respecteert uw privacy en zorgt ervoor dat persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk blijven.​
Cool Britannia is lid / partner van:
© Copyright 2024  Cool Britannia
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram